Early Ecan

Hi semua.. Nak tnya.. Ada tak ibu² berpengalaman scan baby awal tp xnampak lagi kantung.. Boleh share pengalaman week berapa nampak? Haritu scan week 4 tp still xnampak pape lagi kantung dye tak nampak.. Hahhaa.. Tp doc dah sahkn preggy.. Haritu amik blood test?

16 Balas

Pengalaman sy scan awal utk nk pengesahan hamil ,ikut last period time tu dh 7weeks 31/12/19 tp scan lgsg xnmpk apa2,skrg scan baru nmpk kantung dlm rahim rupa nye baru 7weeks 21/01/2020 skrg ni.😄

4y ago

Sy last period 10/11/19 , masa 1st scan pd 31/12/19 dh 7weeks klo ikut kiraan last period.tp sy ni circle period stiap 35hari dan ovulation day sy hari ke 20 - 23. 😊