Early Ecan

Hi semua.. Nak tnya.. Ada tak ibu² berpengalaman scan baby awal tp xnampak lagi kantung.. Boleh share pengalaman week berapa nampak? Haritu scan week 4 tp still xnampak pape lagi kantung dye tak nampak.. Hahhaa.. Tp doc dah sahkn preggy.. Haritu amik blood test?

16 Balas

sy lepas upt positive pergi scan memang ape pn x nampak.. yg nampak cuma dinding dah menebal.. then dkter scan tgk ade cyst ngn fibroid ke x.. pastu dkter suruh repeat scan next month.. masa repeat next month tu da nampak da.. tgn kaki dye da klua buds.. dan dah dpt dgr heartbeat.. masa tu 9w.. skarang alhamdulillah dah 19w5d..

3y ago

saya cek 5 mggu pun blm nampak lg sis.. cuma ada bgitau la dinding menebal.. kalau dnding tebal tu,memang prgnant eh?