Bila waktu sesuai utk scan 5d

Hi semua.. nak tanya 5d elok buat waktu brpa weeks eh? Detail scan dh buat hari tu msa 20w.. skrg dh 26w saja teringin nk tgk baby 5d.. anak 1st dlu x prnh buat 5d.. just buat detail scan je.. tq yg jwb..

8 Balas

sy pernah nak pergi bt pd 22w tp sonografer ckp nanti muka baby xnampak clear, rugi je byr mahal so sy pg bt pd 29w mmg cantik & clear gambar, pipi baby pun nampak chubby 😊

Kalau sy, 30weeks buat 5D, time tu kulit baby dah licin & baby nampak berisi dah sbb dah besar 🤭

sy pernah tye klnik . dia kata 26w dah bole buat . sy pun nt 26w nk buat . tak sbar nk tgk muka dia haha

saya pernah buat 26w nampak jelas sebab baby belum padat lagi. jgn lambat2 nanti rugi je bayar

26-34w okay dah nak buat. lambat2 takut baby padat sangat. susah nak tengok muka dia

Buat 30w pun dah cun kat sonobee . Nanti muka baby dh nampak chubby2

24-32mgg plg sesuai. nak slot free?

sono ckp haritu 28 nice.