Anatomy/detail + 5D scan

Hi mommy! Minggu ke berapa sesuai untuk buat anatomy/detail + 5D scan?

4 Balas

saya baru shj lepas buat details scan Di sonobee Putrajaya (20w6d)... Alhamdulillah dh jelas semua organ2..satu2 sonographer check n terangkan...utk details scan better buat sblm 25w..buat details scan shj dulu utk peringkat ni utk tengok baby normal atau tk...baby d besar ckit 28 minggu n above boleh la nk buat 3d/4d/5d pun..baru jelas Dan cantik nk tengok masa Tu...

12mo ago

utk details scan weekdays rm88 weekend rm108 + print gambar rm5 harga details scan Di sonobee murah compare tempat lain...so far sy dh gi byk cawangan Dan semua ok.. selesa, masa menunggu tklama, sonographer pun ok bg penerangan ..

20-24w boleh buat full details scan, if 24-28w just partial sahaja sis. So recommended buat details scan dulu sebab rugi kalau buat 5D, gambar baby tak berapa jelas sangat nanti.

Detail scan sesuai 18-24w . Tp 5D sy tgok kebanyakan dr suggest 25w ke atas sbb pipi baby dh Chubby baru comei nk buat 5D .

20weeks-28weeks