#Detail scan 5D #31 Minggu

Hye momy semua mau tanya ada ka dsini yang buat detail scan Baby 5D pada waktu petang contoh dlm jam 7pm bgtu..Sesuai ka itu masa ataupn waktu siang saja blh buat..#ingintahu

3 Balas

5d bila2 boleh buat. details scan boleh buat masa 18weeks - 26weeks sahaja. boleh cuba call tanya dulu utk details scan atas 26weeks. selagi baby xmampat dlm rahim awak masih boleh buat details scan

1y ago

most wc awak. itu yg doctor bgtau sy haritu. sbb sy berpeluang dpt buat details scan masa 29weeks. sy trus tnya doctor. doctor la yg bgtau mcm tu☺️

Boleh je request. Hanya ibu yg tahu bila baby aktif. Better cari masa yg dia aktif. Kalau tidur, mmg susah nk suruh pusing ke apa. Nak kasi nampak muka tu

call klinik tnye.. sbb kt tmpt sye, utk detail scan & 5D kne buat appoinment... nant klinik yg tetapkn mse pkul berapa kne dtg..