September baby

Hi semua mummy2, dah ready ke nak bersalin baby due September 🥰 saya due 13/9 Siapa due september tapi baby dah keluar bulan ogos??

16 Balas

Due saya 19/9, skrg 35weeks anak first. Tapi skrg dah sakit sangat dah kat pelvic bone ni, sakit sangat sangat. Nak baby keluar cepat cepat je. Tapi bila fikir nak kena bersalin utk keluar kan baby ni, seram lah pulak 😅🤭

2y ago

sama date dgn due sy.perut pn dh turun byk..mcm2 rasa dh sekrg.pedih ulu hati yg xtahan.mcm ade b da tersekat kt kerongkong.rs mcm nk termuntah.perut pn mcm tegang je

sy due 14/9, skg dah 35 weeks tapi lain mcm sakit pinggang,tulang pelvic,bwh perut mcm rasa contraction je. tido pun xpayah ckp kejap baring kiri kejap kanan,pastu baby asyik mengeras. normal ke mcmni?

saya due 16/9 tpii dokter suruh stanby seminggu awal 😭, first baby !! exsitend sngtt rasa takut tu tadee just tk sabar jee . walaupun baju semua x basuh lgi n tak siap pack hehe

2y ago

Due kita samaa.. kena standby jgk seminggu awal

saya due 14/9 tapi doc dah bagi tarikh ntk warded 30/8 ni baby merdeka inshaallah 😂 doakan saya ye mummy² 😊

2y ago

Kenapa kena bersalin awal sis ? Saya due 17/9. Takut pulak rasa. Apa pun Semoga dipermudahkan semua urusan yer.

Due saya 13/9 jugak, tadi dah keluar lendir n darah.. baru 35minggu 6 hari😅 risau baby nak keluar awal

due sy 28hb9,skg ni prut suka mengeras dan sakit blkng ..tgok rmai jgk melahir kn lbh awal dri due..

sy due 19/9..brg dh ready semua.just mind set je blom ready.dh lama xberanak kecik.last pn 2013

Saya due 11/9 first mom juga. Dah semakin seram hehehe. Semoga dipermudahkan urusan kita semua.

2y ago

blum awak,tetibe hrinie rse x sedap hti,mcm baby kurg gerak...sleknye smlm sye x dpt nk kire pergerakn dia...hrinie dia mcm respon kite tegur tu ad cume lpas respon dia ngeras...pastu diam...

due saya 3/9 xsabar dh nak jumpa second baby ni baby girl yang first baby boy dh 3tahun

9mo ago

due kita sama..hihi

masih menunggu..arap2 bby kua minggu ke 38... xlarat da nk bawak perut😅

9mo ago

Wahh.. Alhamdulillah nk dkt sgt dh tu.. best nyeee.. semoge urusan sis melahirkan dipermudahkan 🤲🏻🤲🏻❤️