September baby

Hi semua mummy2, dah ready ke nak bersalin baby due September 🥰 saya due 13/9 Siapa due september tapi baby dah keluar bulan ogos??

16 Balas

Saya due 11/9 first mom juga. Dah semakin seram hehehe. Semoga dipermudahkan urusan kita semua.

2y ago

blum awak,tetibe hrinie rse x sedap hti,mcm baby kurg gerak...sleknye smlm sye x dpt nk kire pergerakn dia...hrinie dia mcm respon kite tegur tu ad cume lpas respon dia ngeras...pastu diam...