MOMMY SEMUA DAH READY KE?

hai salam. mommy due bulan 9 ada ke yang dah selamat bersalin? saya due 6/9. rasa excited dan nervous pulak. hehe. dah ready ke semua? barang barang? mental? btw saya first mom. 🥰🥰🥰

34 Balas

Due 13/09 tapi saya sangat berharap baby keluar 31/08 HAHA agak agak baby dengar kata tak , kalau selalu cakap kat perut tolong la keluar 31/08 🤣 Barang da siap packing , da dalam bonet kereta tersusun rapi semua . Excited tu lain matciammmmm , almaklum Laa anak pertama 😆 moga urusan kita semua d permudahkan yaa ibu ibu 🥰

1y ago

Due kita sama. Saya pun kata kat baby benda sama, keluar lah 31/8 jadi anak merdeka 😂 .

Belum pack brg2 lagi tak tau la,mgkin disebabkn nervous/takut & excited mcm2 dok fikir 🥺 mgkin sbb husb jauh jdi rasa nak excited tu tkda..Mood rasa biasa2 ja 😢 sy due 11/09 insha Allah..Semoga Allah permudahkan kita semua bersalin nati 🥰

1.09.23.dh ready sume.tggl tggu bby kuar je.ttc 16tahun.moga allah permudahkn urusan bersalin kita sume.aaminn

1y ago

saya dh selamat bersalin pukul 8.59 mlm 31.08.23 3.32kg

Due 2.9. Tp kena bersalin awal. Czer lg 2mggu. Barang semua dah complete alhamdulillah. First mom jugak. Excited yet nervous. Semoga dipermudahkan kita semua☺️

hii wslam, saya due 9/9 excited sangat first mom jugak, tak sabar nak bersalin dalam masa yg sama nervous sangat2 🤣 barang pun dah siap pack dah

ptutnya 2/9 insyallah 2 minggu lebih dh kena serah diri kt hospital 🥰 doakan supaya tk kena induce atau ceaser , biar dia keluar sndiri 😂

1y ago

pernh ade keguguran

Saya due 4/9 tapi kene serah diri lagi Dua minggu..didoakan semoga dipermudahkan segala urusan Saya Dan anda semua yg bakal jadi ibu😊😊

1y ago

faktor risiko ada gdm,darah tinggi Dan faktor umu 35tahun keatas..

21/9 huuu nervous first time mommy. Harap harap barang yang di beli semua dah cukup. Semoga kita semua dimudahkan urusan bersalin amiin

33w4d, Due 17/9 .. anak first dulu 33w dh keluorr (baby premature) .. hopefully yg kedua ni ckup bulan baru keluar 😊

1y ago

Leaking ketuban awok admit ward masa 32w.. sminggu dkt ward, ngam2 33w bersalin 😊

due 17.9 harap² keluar sblum due.. ckup 37w pun dh ok.. letih dh kakak dia dlu sampai 41w1d taknak keluar🥴🥴

1y ago

sama la kite punye due. harap2 keluar awal lah..anak sulung overdue..