First baby

Haii mommys , harini kita dah check in hosp . Patut due 25hb tapi baby dah tak sabar nak keluar laluan dah terbuka 3cm.. doakan urusan saya dipermudahkan untuk bersalin and baby dapat keluar dgn sihat .. Aminn.. goodluck jugak pada mummy2 yg due bulan oct ni ?

20 Balas

Alhamdulillah baby selamat keluar semalam ptg pukul 545pm .. berat baby 2.94kg je tapi nak keluarkan dia macam rasa nak lari keluar dari hospital , almaklumlah baby first😂tapi ni akan jadi kenangan sampai bila2 ☺️

5y ago

Sama kita sis jalan blm bukak sepenuhnya tapi tak tahan dah nak teran. Doktor punya tolong nak bukak laluan tu ya Allah tak boleh nak kata apa. Sakit kat situ, sakit contraction lg. Allahh... Tp alhamdulillah kan semua selamat 💕

Wah, ye ke? Camna baby leh tak sabar tu?? Bagi tips sikit.. ☺️ Saya pun 25/10. Tapi takde tanda lagi..

5y ago

Betul tu sis lain org lain pengalaman nya .. sy pun dah selamat , semoga urusan sis dipermudahkan 😊

Semoga dipermudahkan sis. Sy 38w blom ada tanda lg. Due 28hb ni

5y ago

Semoga dipermudahkan sis

Hehe tak sabar tu. Sy due 26/10 tp dah bersalin 11hb haritu

Moga dipermudahkan urusan bersalin mommy 💪

Semoga dipermudah urusan melahirkan..

Alhamdulillah... Selamat berpantang

May Allah ease evytg sis.. ❤️

Smoga di permudahkn sis 😇🙏

Semoga dipermudahkan semuanya