Due 13/8 👋🏻

Hi mom to be! Ada yg sama ke due kita 13/8? Saya first time mommy nervous sgt dah nak dekat due. Tapi baby masih selesa lagi belum ada tanda nak keluar. Mudah2an baby keluar sebelum due date. Mcm2 exercise dah buat and baby masih aktif lagi tendang sana sini 😅

2 Balas

saya due 08/08 tapi xde lagi tnda ii nak bersalin cuma kerap mengeras je ,baby masih lagi aktif dan selesa dlm perut hehe🤭

semoga dipermudahkan mommy. jngan lupa practice pernafasan masa nak bersalin nanti..