Apa satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda...

Hi semua mommy &daddy TAP yang disayangi💖 Haaaa mesti ada satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda kan😏 Sebagai contoh, min suka sangat arwah mak mertua min yang pembersih dan pengemas sangat orangnya. Rumah sentiasa dalam keadaan teratur je🥰 Jom kongsikan di ruangan komen bawah😉

Apa satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda...
167 Balas

Tak suka sebab mulut celupar, suka fitnah. Beria suruh anak kawen dengan aku last2 cerita kt kluarga, org kampung yg aku ni gatal gila kt anak dia. Masa lepas nikah, baru nampak belang, 2 hari lepas nikah panggil menantu p****. Haaa.. skrg kalau cakap dengan anak bukan anggap aku menantu, dia gelarkan ‘perempuan’ jer. Masa aku keguguran aku luah anak die taknak tolong aku bab dalam rumah(masa tu aku masih bkerja dgn suami). Boleh lagi die cakap semenjak kawen anak dia jd pemalas, eh memang salah anak nya tapau aku semua. Lpastu salahkan keturunan aku sebab aku keguguran, ada cyst... 3 tahun aku tunggu baru ada anak, lpas tu boleh dia claim anak dia hebat. Kalau aku cerita boleh buat drama dh.. mertua ku dari neraka