Apa satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda...

Hi semua mommy &daddy TAP yang disayangi💖 Haaaa mesti ada satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda kan😏 Sebagai contoh, min suka sangat arwah mak mertua min yang pembersih dan pengemas sangat orangnya. Rumah sentiasa dalam keadaan teratur je🥰 Jom kongsikan di ruangan komen bawah😉

Apa satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda...
167 Balas

Sy tak suka mak mertua sy sbb dia suka bercerita tentang org lain & sibukkan harta org lain. Satu lg sy x gemar perangainya yg suka dtg ke rmh sbb dia akn ddk lama. Bukan apa, dia ada suami.. dia sggp tgglkn suaminya di kpg & dia senang lenang ddk di kL. Suka usik brg peribadi dlm rmh ini & suka letak brg-brg dia di rmh menantunya tanpa minta izin. Setiap kali dtg, ada shj brg2 dia bwk & tgglkn terus 😓 kami bru berkawin, rmh sewa. Skg ni dlm rmh ni brg2 dia lebih byk drpd brg kami. Dh mcm rmh dia pula.