Apa satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda...

Hi semua mommy &daddy TAP yang disayangi💖 Haaaa mesti ada satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda kan😏 Sebagai contoh, min suka sangat arwah mak mertua min yang pembersih dan pengemas sangat orangnya. Rumah sentiasa dalam keadaan teratur je🥰 Jom kongsikan di ruangan komen bawah😉

Apa satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda...
167 Balas

Alhamdulilah saya suka ibu mertua saya sya bersyukur sangat² ibu mertua saya layan saya macam anak sendiri rasa tak terasing pun dari yg lain dan dari mereka saya dapat rasakan kasi sayang dari seorang ibu dan bapa mertua yang baik penyayang caring sangat² dan adik² ipar yg baik dan dpt suami yang sentiasa memahami , ibu mertua saya seorang yg rajin masak sedap sangat² bila ibu mertua saya masak, ibu mertua saya seorang yang pemurah dan pembersih orang nya dan banyak lagi la l, sayang mak sangat² 💕