Apa satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda...

Hi semua mommy &daddy TAP yang disayangi💖 Haaaa mesti ada satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda kan😏 Sebagai contoh, min suka sangat arwah mak mertua min yang pembersih dan pengemas sangat orangnya. Rumah sentiasa dalam keadaan teratur je🥰 Jom kongsikan di ruangan komen bawah😉

Apa satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda...
167 Balas

Tak berapa suka...sebb sy ingt lg first time sy bgtw yg sy mngndung nmpak sngt reaksi dy tak suka pastu biasa la awal mngndung tu sendawa mil sy ckap bising dah tu dy buatkan sy air halia supaya hilang bunyi sendawa angin tu...pastu skg dy dpt tw yg sy ada kencing tp mak&abah sy mmg xda kencing manis pon sy dpt kncing manis ni pon time mngndung masa tk mngndung mna ada kncing mnis pon,bla mil dpt tw dy suh sy mnum air daun inai la air daun kari lah...dy ckap jiran sebelah rumh dy tu ada kncing mnis dok mnum air daun inai tu OK da kncing mnis tu yg mil sy cetakan kt sy yg jiran dy ada kncing mnis pon Umur sebaya dy 60lebih da n xmngndung pon haha....lawak kan ank dy pulak boleh dgaq ckap mil sy tu yala dah mak dy kan tiap kali ckap psal ni mesti kami akan bgduh sbbkn hubby sy suh mnum air daun kari or inai ni sbb hubby sy kata kncing mnis akan hilang kalau mnum air mcm mak dy ckapkn tu,sy pon kata la boleh ja mw nk mnum air tu tp mw affect ke ank dlm perut sy ni bla dy kluaq jgn mnyesal pulak!!hubby sy diam ja n blas kata sy ni seorang yg degil tak dgaq ckap suami.haha....psal bab scan baby pulak my mil gtw hubby sy jgn bg sy buat scan ni kt bby sy sbbnya scan tu tajam ya Allah tajam ke kalau buat scan ni??.!org sllunya buat scan ni nk tngok tahap kesihatan bby ni buknnya pa pon!!.xfaham btul n skrg sy dduk dkt rumh mak dan abah sy di kmpung ini suami pulak kja bwak trela di Selangor jd sy decide mngndung biarla sy dduk di rumh mak dgn abah sy tu pon xmmuaskn hati suami sy lg dy suh sy dduk dgn mak dy di rumh dy kt kmpung dy tp sy mmbntah sbbnya sy tkut apa lg mil sy akan suh mnum gamaknya klau sy dduk dgn mak dy kcian la ank sy ni😭😭

4y ago

heran la . knpe nak malu pulak . zuriat anak dye kut haih laaaa tk paham betul