Ada tak pesanan mak yang anda masih ingat lagi sampai sekarang?

Hi semua mommy & daddy komuniti TAP kesayangan min😍 Bila dah berumahtangga ni, mesti sedikit sebanyak kita akan merindui ibu ayah kita kadang kan?🥰 Jom kongsikan pesanan mak anda kepada anda yang paling anda tidak dapat lupakan😄

Ada tak pesanan mak yang anda masih ingat lagi sampai sekarang?
32 Balas

ayah saya selalu ckp walaupun saya dah dewasa, dah kawen, dah ada anak pun saya tetap baby utk dia. ayat yg selalu buat saya emosi dan rindu kat ayah. mak pulak ckp yg rumah tangga mmg tak senang dan kena selalu beringat utk maafkan diri sendiri dan jugak suami.