Siapa due date bulan ni?🙋

Hi semua mommies yang hebat🥰 Siapa yang due date dia bulan Oktober ni atau tak lama je lagi ya?🤰 Jom komen dekat bawah sambil doakan mommies yang lain🤲 Yang dah menghitung haritu, persiapan dah buat belum tu mommy?😍

Siapa due date bulan ni?🙋
210 Balas

54 days to go.. (10-4-2021).. persiapan 80% dah siap..

7/6... smoga slmt melahirkn c baby🤱 🥰😍😘🤲🤲🤲

saya czer 03.11.2020 ni... gigil bila teringat...tinggl 3 hari lg...

4y ago

Moga di permudh kn sis.. kna czer sb pe sis.?

due 8/10.. skrg da 19 week.. hari ni nak scan baby twin..

due date 18.5..dah standby awal sbb bekerja.arap dipermudahkan

due 1/5 tp kena bersalin msa 38week... mgkn pertengahan bln 4

38weeks dh kena salin..tp belum beli lg..skrg dh 27weeks😁

due date 27/5/2021 hehe . belum buat apa lg persediaan 😆

Due date 27/07/2021. Belum buat persiapan masih awal lagi.

19/10 dalam proses mok mempersiapkan barang. anak pertama