Siapa due date bulan ni?🙋

Hi semua mommies yang hebat🥰 Siapa yang due date dia bulan Oktober ni atau tak lama je lagi ya?🤰 Jom komen dekat bawah sambil doakan mommies yang lain🤲 Yang dah menghitung haritu, persiapan dah buat belum tu mommy?😍

Siapa due date bulan ni?🙋
210 Balas

17hari lagi. Halamak. Takut lah. Tapi haritu doc ckp kemungkinan overdue so next appt dgn doc 2days before due date. Doc ckp kalau baby dh ready kena induce kalau x dia bg date seminggu lagi. Hukhuk baby sihat sngt kat dlm. Scan 32w pun 2kg lebih.

2/9., xda persiapan lgi.. hehehe, nnti dha nk tnggu hari bru sibuk🤣, insyaallah selamat bersalin nnti, pakai baju ank yg ke 2 sja.. masih elok lagii.. tnggal nk siap² sbun² dan bedak sja nnti..😊😊

3y ago

Smoga ursan sis d pmudahkan.. Yke. Sy bby aktif sgt cm smlm je ttbe skit sgt bwah prut, pusing kiri knan asyk skit..

4/8/2021....nk scan dulu nnt 22 weeks, skrg bru 16 weeks,... pastu bru shopping kprluan bby...in shaa Allah,semoga dimudahkn urusan kita semua...Aamiin...

lagi 32minggu je nak sampai tarikh due dateee . tksabar rasanya nak jadi mommyy 🥰🥰🥰 doakan yer semoga dimudahkan urusan bersalin nntyy6

due date 8/3. tapi next checkup 38w. klu baby kecik kita jumpa awal la nampaknye.. persiapan 99% siap. tak sabar campur nurves

01.12 belum lagi,masih awal kan,bju² anak first semua ntah kemana sbb lama sgt dah anak pertama lahir 2005😀

Due 3/6 ..insya Allah harapnya semua dipermudahkan proses bersalinya nanti 😊😊baju semua dah packing sesiap

Due 20/6/2021.. baby ke2. pesiapan xsiap apa lagi. hehehe.. semga dipermudahkan urusan bersalin mummy2 smua🥰

11/3/2021 insyaAllah, semoga semua yang bakal melahirkan selamat dan dipermudahkan segala urusan ya..

9/7 semoga dipermudahkan sya bersalin ank kedua ini dah semoga sye dapat bersalin secara normal lg .. Aminn