Ibu sebenarnya...

Hi semua mommies 😍 Kalau bawa baby kita keluar berjalan atau bercuti mesti kita automatic akan jadi ibu yang sangat penyabar, penyayang dan protective kan🤭 Tapi hakikatnya bila dah sampai rumah baby tidur, kita pon ikut sama ye tak😆💁‍♀️😂 Jom kongsikan pengalaman mommies membawa si comel keluar berjalan di ruangan komen ni👇😉

Ibu sebenarnya...
12 Balas

Pengalaman - mencabar tapi best. Anak saya memang suka sangat berjalan. Umur baru 9 ke 10 bulan, bila dukung keluar rumah (baru keluar rumah), dia dah menjerit2 seronok. Bila keluar berjalan lagi lah dia suka 😂😂. Cabaran nya bila dia dah penat / mengantuk, dia akan meragam 😅🤣

Sy slalu kalau bawa baby jln2 depan rumah dia suka, bawa pergi shopping lagi dia seronok menjerit-jerit dia😂😂

xjugak..baby tido..mak mula buat keja rumah.. masak siap..bru nk scroll phone..landing..😂

sy slalu ank tdr sy bt krja rumh.. dh settle smua sy nk tdr bby plak trbgun😔😔

xpun.. dia tido saya mengemas

ya sy mengaku 😂😂😂

Betul la... 😂😂

dia tdo sya tdo😁

yaaa😂😂

huhuhu