Waktu Bersalin Ibu-Ibu

Hi Mommies kesayangan ? Ada yang bersalin pukul 3 4 pagi dekat sini? ?Mesti si kecil dah tak sabar sangat tu nak keluar hehe ? Jom lah kongsi dengan kami dan pengguna lain waktu anda melahirkan di ruangan komen.

Waktu Bersalin Ibu-Ibu
488 Balas

1. 1:00 ptg - boy 2. 7:30 mlm - girl 3. 8:30 pg - boy 4. 4:30 ptg - boy 5. 1:00 ptg - boy 6. 9:40 mlm - girl (Waktu tu sy ambik lebih kurang sbb x ingat exact time - malas buka birth cert) Nmpk nye boy ambik waktu siang Girl ambik waktu mlm 🤗 Skrg tgh menunggu yg ke 7.. #36weeks

anak no 4 je bersalin 3pg.. itupun sebb doktor bgtau x boleh teruskn utk normal delivery..walaupun dh 5cm masa tu.. takut bb lemas.. nak selamatkan so terpaksa accept utk czer.. alhamdulillah selamat. bb girl 4.39kg.. syukurlah ..selamat keduanya mummy n bb💖😍

Pukul 6.33pagi hari pertama ramadhan tahun lepas hehe..kesian doktor and nurses yang kelam kabut sahur kena attend proses bersalin..😂 tq so much nurses n dr yuli andorra.. https://simplynoorul.com/pengalaman-bersalin-di-andorra-women-children-hospital-may-2019/

Yg sulong jam 8.09 pagi, cemas² nak bersalin dalam kereta, Alhamdulillah sempat sampai hospital. Sampai je hospital terus bersalin, ank no 2 antara jam 9 lebih bersalin dalam kereta, yg ni jadi sungguh bersalin dalam kereta, ayah dia yg sambut 😍😍

1)11.17am 2)3.33am yg nd tu after deliver n tgh2 jhit misi yg tnya awak bsalin kul brp td? 😅 sy ni tgh sakit tunjuk isyarat tgn je.. jam ms tu ada 2.. ms lain2.. ntah mn 1 yg btul..🤭.. mmg xaccurate yg si adik punya ms klhiran..

Anak first 2.21am 19hb sebab bapaknya kata nak baby lhir 19hb(sama tartikh bapaknya) 37w1d Anak 2nd 1.58am 4/4/2020(sabtu) sebab bapaknya kata beranak sabtu paternity leave jd pnjang masuk weekend sama.. 40w2d 😆

First time nk bersalin 2 pagi dah contraction 3 cm.. Pukul 5 pagi dah buka 5 cm.. Pukul 8 pagi da buka 8 cm.. Pukul 9 pagi bbtol dah buka 10 cm.. Seksanye tpi lps bersalin leganye xterkata..

Anak sulong dekat nk azan subuh keluar...anak no 2 kul 11pg yg no 3 pulak 12tgh mlm...huhu..bln9 ni insyaalah yg no 4 pulak . ☺️umur 28 anak nk msk 4 da..nt pencen awl...😅

Tengah malam.. 12.26 pagi.. Malam tu sy sorang je yg bersalin.. Suami tunggu luar PAC sorang sorang. Pukul 2 pagi baru tolak masuk wad bila keadaan dah stabil lepas operation..

4.45pgi.. tak pernah2 mama jage sampai ke pagi.. baru nak lelap nurse kacau.. pukul 2pgi start layan contraction.. masa teran pon boleh terlelap.. tau2 panas je bawah.. hahahah