Apa aktiviti ibu semua sepanjang kehamilan ya?

Hi semua mommies gorgeous TAP😍 Apa yang mommies selalu lakukan ya sepanjang kehamilan?🤰 Mesti ramai selalu buat nombor 1 & 3 tu kan macam min 😆🤭

Apa aktiviti ibu semua sepanjang kehamilan ya?
151 Balas

Dah hujung3 ni . Berjalan sejam dua aje ... sbb malam2 sakit pinggang terok 😫 tp dlm umh 24 jam jugak buat kje . Masak lg ngemas lg ..

Plg kuat berjalan dan bersenam tmbh2 masuk trimester ke3. Tidur tu y susah. Siang hari sy xtidur. Mkn krg. Minum byk air ksg.

Semua, cuma akhir pregnancy sy byk berjalan n bersenam(utk ibu mgandung). Byk membantu sms proses kelahiran.

mkn,brjln,dduk,tdo ada jugak buat skit2 kja umh..hrus cergas kn dri x leh nak mls2 spnjng hri😅

Sy 1&2 jew.. mkn sy kurang.. tdur pn kurg.. mmbca lgi xde lngsung sme gn senam xbuat lngsung🤣

tidur. takbole buat pape. tido pon still rase mual, tapi pejam je mata

kemas rumah, membaca, memasak, makan, berjalan no.1 & tidur

Semua yg diatas adalah aktiviti yg menyeronokkan utk saya

more tu tdo lg...huhu..sbb dh nk ujg2 kire nk baring je

awal kehamilan tidur & tak de selera nk makan 😅