Mommies sudah berapa minggu ya?🤰

Hi ibu-ibu gorgeous semua🥰 Dah berapa minggu tu usia kandungan mommies😇 Di harap dalam keadaan macam ni mommies jaga diri dan jaga kesihatan ya😘 Jangan lupa amalkan pemakanan yang sihat untuk perkembangan bayi yang sihat juga👶

Mommies sudah berapa minggu ya?🤰
3691 Balas

12 Minggu 5 hari anak pertama 🥰 semoga baby sihat dlm rahim ibu...begitu juga utk mommies yg lain semoga sihat selalu..Aamiin

6minggu3hari.. anak no3 insya'allah.. semoga janin mama dapat membesar dengan sempurna dan sihat.. aminn.. begitu juga dengan ibu2 semua ye...😍😍😍

3y ago

8minggu smoga lahir jadi anak soleh soleha in shaa Allah aamiin

5 minggu 3 hari . Semogaa bby dapat membesar dengan sihat Dan sempurnaa . Excited bila dapat tau preggy anak kedua nii 😁 Semoga kalini baby girl 🤗 Semogaa dipermudahkan urusan mummy mummy semuaa yg lain. 💕

Sy dh 35 mnggu.. Lg 3 mnggu dh kena serah diri.. Sbb sy ada gdm kena bersalin 38 mnggu.. Huhuu.. Doakan urusan sy dpermudhkan.. Semoga urusan ibu2 semua pon dpermudhkan.. Amin...

38w1d..tp xad tanda2 lg..td checkup nurse ckp kpla bby xmsuk laluan lg.. smpaikan nurse ckp yg sama due date gn sy 25/11/20 sume da brsalin.. awak bile na brsalin..?hahaa

skrg 3rd pregnancy ikot check baru 8 mggu. harap sihat2 saje. sb pregnant 1st gugur time 14wks. 2nd pregnancy twins pun same gugur time 12wks. doakan sy and baby yer.

12weeks... mohon doa dr mommy's smua... sy... ank... mama... baba n adk kne kuarentin sbb kontak rpat pskit cov... kkak sy +ve... jdi die kuarentin dlm blk...

3y ago

smoga sis n family dilindungi الله n sgala urusan dipermudahkan..آمين

Baru dpt tahu pregnant. Currently 4 weeks 4 days according to app. Berdoa agar pregnancy journey kali ini dimudahkan sehingga selamat dilahirkan ameen ya Allah.

10w alhamdulillah, smoga anak ibu baik2 d dlm dpermudahkn urusan dn sentiasa dilindungi Allah SWT aamiin dn x lupa jg untk mommies2 jaga kesihatan yh 😘

ikut kan 8w,tp dri smalam ada trun darah masa cuci miss v..xpasti ada lg x bby..kalau ada Alhamdulillah..kalau xde pun Alhamdulillah..☺️☺️