Anak anda lahir dengan rambut tak?

Hi Semua! Mesti ingat kan detik pertama kali tengok si manja semasa lahir. Komen sikit si manja anda lahir dengan rambut atau tidak?👶🤭

Anak anda lahir dengan rambut tak?
62 Balas

anak saya boy rambut halus..ikut saya..cukur,6 bulan lepas tu baru tumbuh tu pon x bnyak..tmbah plak keluarga blah mil dorang x leh tngok rmbut budak cecah telinga,dah cukur lagi..sampai dah setahun ni potong sesaja..kalo x potong bising selagi boleh..saya ni teringin nak tngok anak tu berambut..jenuh bawak lari ni.. hahaha

1y ago

Pelik suka sibuk dgn anak orang ni. Selagi tak tutup mata dia ok je🙄

anak saya lahir haluuusss betul rambut nya.itu pun nak dicukur nya jugak😂layan jela.mmg lmbat tumbuh rambutnya bila dah start 1tahun ke atas mula tumbuh rambut jadi kerinting jari kembang😅

Sulung rambut sikit,ank kedia sderhana lebat,ank no3 terlalu lebat😂😂gegirl pulak tu🤣🤣yg ke4 ni entah lah nnt sy consume balik VCO sbb msa pregnnt ank ketiga sy amalkan vco

ank pertama takde rambut.cuma bulu2 sikit je plus ngan takde bulu kening trus🤣🤣tp skg.ya ampun.rambut lebat.bulu bulu kening lebat🥴ank ke 2 ada rambut.cuma xlebat🤭

Yaa ... Awal tu lebat jaa rambut dia ... Lepas cukur rambut dia pastu dah susah nak tumbuh pulak ...🤦🤦🤦 Sekarang rambut anak saya nipis jaa ...😅😅😅

2y ago

betul ... sebaya dgn anak sy dh 3 tahun xpernah lg ptong rmbut dya ... rmbut 2 dh pnjang sket tp nipis jaa ... 😅😅😅

Anak saya lahir dgn rambut lebat.. Lepas cukur,, 2 mggu je dah lebat balik.. Siap terpacak.. pegi mana pun mesti rambut dia jadi tarikan

ketiga-tiga ank sya berambut lebat. lps tu terpacak mcm trojan. pegi mana2 mmg rambutlah yg 1st org akan tegur.

Anak 1st bottom left, anak kedua bottom right. Tapi lepas cukur jadi tak even rambut, sedih rasa 😭

anak sulung rambut tebal sangat , cantik rambutnya halus je yang kedua ni tak pasti lahh ..

Berambut lebat sgt. Lepas cukur hingga kini hampir 2 tahun rambut sntiasa lebat dan tebal