Komen bulan lahir anda di bawah😏

Hi semua selamat pagi🌈🌞 Haaah ada tak bulan lahir anda dalam gambar ni🤭 Cuba komen sikit bulan lahir anda bila📅 Min nombor 2, husband min nombor 4😆 Korang nombor berapa pulak😏

Komen bulan lahir anda di bawah😏
83 Balas

hehe...kita januari..husband september..tp mmg btl pn..husband kuat shopping esp online..😂😂😂😂✌ #TAPSupermoms

Takder Dlam List .. Tapi Husband No 5 .. Memang Betul Dye Kuat Shopping 😑🤪

february...hehe mmg suka shopping pon penuh cart kat shopee tp xbeli pon 🤣

Ank sulung no3,yg kedua no2 n yg bakal lahir,pn no 2...sy 31/8,xde dlm list

4 hahaha betullah tambah shopping barang untuk baking yahuuu so happy

14 april.. ada tak sama dengan saya, hihi .. tp xde dalam senarai di atas

February anak dara Mei suami tercinta September anniversary

ada. sy 3 jun. suami kata mmg kuat shopping pn hahahah

Tiada dalam senarai #TAPactiveusers #TAPSupermoms

anak saya yg akn lahir sekarang bln mei