Anak anda lahir dengan rambut tak?

Hi Semua! Mesti ingat kan detik pertama kali tengok si manja semasa lahir. Komen sikit si manja anda lahir dengan rambut atau tidak?👶🤭

Anak anda lahir dengan rambut tak?
62 Balas

anak saya boy rambut halus..ikut saya..cukur,6 bulan lepas tu baru tumbuh tu pon x bnyak..tmbah plak keluarga blah mil dorang x leh tngok rmbut budak cecah telinga,dah cukur lagi..sampai dah setahun ni potong sesaja..kalo x potong bising selagi boleh..saya ni teringin nak tngok anak tu berambut..jenuh bawak lari ni.. hahaha

1y ago

Pelik suka sibuk dgn anak orang ni. Selagi tak tutup mata dia ok je🙄