Anak anda lahir dengan rambut tak?

Hi Semua! Mesti ingat kan detik pertama kali tengok si manja semasa lahir. Komen sikit si manja anda lahir dengan rambut atau tidak?👶🤭

Anak anda lahir dengan rambut tak?
62 Balas

rambut lebat anak first saya. ikut ayahnya sebab makndia rambut nipiss wahahahahhah

dari anak saya no.1 sampai laaaa no.5 memang ada rambut n lebat...coming soon no.6

Ya lebat lepas cukur pun lebat jugak sekrang dah 2 bulan cepat sangat panjang

ya berambut tebal masa lahir. sekarang dah botak baru lepas cukur 😁

Rambut yg terlalu tebal hehehe macam dah besar sgt tengok dia heheheh

anak saya lahir2 rambut lebat sgt + hitam sgt rambutnye😍

ank2 sy lahir seme mcm bb pic no 4 😘 lebat2 rambutnya..

Lebat sgt rambut .. lepas cukur cepat je naik balik 😁

tak banyak rmbut ,dh 4bulan pun x naik2 rambut nye 😂

ank sye dua2 rmbut lebat.. prgi mne2 smua org tegur..