Waktu Si Kecil Aktif

Selamat pagi Parents! Si kecil anda dah bangun ke belum tu? Haa, mana antara berikut membuatkan si manja anda aktif? Mesti ramai yang waktu ingin tidur tu kan! 😂 Kongsikan dengan kami dan pengguna lain pilihan anda pada ruangan komen di bawah!

Waktu Si Kecil Aktif
48 Balas

5 minit sblum suami balik msty dia start aktif, mcm tau2 je papa dia nak balik...n bila suami pegang perut, klau tngan sy sblh kanan n suami sebelh kiri, dia gerak belah kiri je, klau tukar posis pun, gerak mna tangan suami ada je😭😭😭

Skg dh masuk 27 week..selalu nya bangun Masa lapar.. n haha waktu uminya nk tido..biler Umi tido secara mengiring..BBY x selesa..camna tu

bila lapar, baring, nak tido...klu mama dan dd dia ajak smbg, tgh aktif blh hilang...klu org xsmbg dgn dia, dia aktif

Time saya bekerja, baby sangat aktif.. kalau dirumah time duduk2 rest sama kakak2 abgnya aktif juga..

Masa Ibu baru start nak makan. Omona time tu lahhh anak terjaga tidur, nak minum susu 😂😂😂

time makn or lps mkn mmg aktif btl dia sepak² pstu nk tydo mula lh dia menyiku lh sepak lh

Makan dan minum itu pasti bergerak.. Bila lambat.. Ada y mogok xnk gerak lg.. Food for move

Selalu time makan die akan aktif dan bila dengar suara ayah die 😄😄😃😃

Tak t'kira.sentiasa aktif.pnd b'gendang lg bila laparr sgtt wlpn sd mkn.😂.

ibu ingin tidur & ibu makan / mnum sesuatu & ibu ajak berbual 😊