Berat Naik Mendadak..

Hi..semua ibu2... Ada yg mcm sy ke?? Start 38 week berat asyik naik je...smpai la skrg nie 39 week kna check bp setiap selang sehari siap naik selang sehari 1 kg...pelik sggh... Kaki plak membengkak bukan main... Urin n bp semua okey... Tp dtg part berat mmg cpt sngt naik xkn lah selang sari naik 1 kg.. doc ada ckp mgkin sb kaki bengkak air tu.. buat berat naik...tp ttp kna follow check bp + urine...😣😣😣

2 Balas

4/7 due sy...hahaha... Tgh tggu hari ja nie..tp tu la naik risau sb berat naik mendadak...hahaha...

4y ago

Wah..semoga dipermudhkn utk kita sis...sy pon hope keluar awal la bby... Klu tak kna ulang buat bp + urine ja..heheh..dok pujuk bby keluar nie..

Uish lajunya naik 1kg sehari. Sy 2kg pun 2weeks 😅

4y ago

Kan..mgkin sb kita mkn nasi kot yer.. timbg esoknya naik...hahah... Xtau dah nk kawal mcm mna... 😅😅 Sy ingt sy sorg ja yg mcm tu... Sehari 1 kg... Yg blh detect bila buat bp nie la kn selang sari.. so kna timbg berat tiap kali buat...