Berat naik mendadak

Berat sy naik mendadak. Dan setiap kali check up bp sy mesty 130/90 . Sy kena pergi klinik selang sehari tp sepanjang sy pergi klnik selang sehari bp sy ok je 120/80 normal xpenah naik pon. Skrg ni sy risau berat sy naik mendadak. Apa perlu sy buat sedangkan sy makan skit saja 🥴.

2 Balas

Sama la. Kne jmpa pakar pemakanan, minum air gula dh 2 kli, cek BP biweekly. Tp smua ok, gdm pn xde. Cume sy mmg kuat mkn coklat, kek, air2 manis.😂 skrg ni sy control makan nasi putih sikit je dgn x mkn mkanan manis. Stakat ni dh naik 14kg spjg 34w mngdung

samala . msa sy prgnant. brat asyik naik jee . spnjg prgnant . hmpir stiap bulan naik . n kene buat frquent checkup bp . sy pun mkn kurang . just ikut sranan doc n nurse. bnyak makan makanan y bkhasiat .