Hi ibu yang berada pada trimester pertama. Baca ni!

Hi semua ibu-ibu TAP yang disayangi😘 Khususnya kepada ibu yang berada pada trimester pertama🤰 Ini wajib ibu ayah tahu tau ☝️ Amalkan pemakanan-pemakanan di bawah ini kerana ianya banyak khasiat yang dapat membantu perkembangan dan pertumbuhan bayi yang sihat tau👶 Bayi yang sihat bermula daripada pemakanan yang betul ya ibu ayah! Jangan lupa jadikan 'Penanda/Follow Post' post ini untuk rujukan masa hadapan ya😉

Hi ibu yang berada pada trimester pertama. Baca ni!
52 Balas

Sy plak sblm mengandung mmg buat keto diet drpd bln 2/2021 smp bile dpt tahu mengandung awal bln ni🙂. Berat dr 84.5kg smp turun kpd 63.85kg (20kg++). Sy amalkan One Meal A Day smp sekrg. Alhamdulillah tiada mual2 cm sekrg kene amik susu sbg intake utama. 1st baby pd usia sy 42thn setelah 13.5th berkahwin 💪💪💪. Alhamdulillah berkat doa semua. Moga berjalan lancar😍.

3y ago

тaнnιaн ѕιѕ😇😇😇