Hi ibu yang berada pada trimester pertama. Baca ni!

Hi semua ibu-ibu TAP yang disayangi😘 Khususnya kepada ibu yang berada pada trimester pertama🤰 Ini wajib ibu ayah tahu tau ☝️ Amalkan pemakanan-pemakanan di bawah ini kerana ianya banyak khasiat yang dapat membantu perkembangan dan pertumbuhan bayi yang sihat tau👶 Bayi yang sihat bermula daripada pemakanan yang betul ya ibu ayah! Jangan lupa jadikan 'Penanda/Follow Post' post ini untuk rujukan masa hadapan ya😉

Hi ibu yang berada pada trimester pertama. Baca ni!
52 Balas

Wow... Lama xcari ilmu pregnancy ni... ❤️❤️

Susu.. Sedapnya #TAPSupermoms #TAPavtiveusers

Saya minum susu dutchlady yg lowfat jer 😅

SUsu ape yg elok tuk ibu hamil

3y ago

sama laa kite mnum susu wildan. hihi sedapp kan n tak berbau. baru 3 hari minum. baru beli.. utk bby jgk..

saya amalakn susu anmum dgn buah oren

haritu mak mertua sy ckp mkn betik bgus

if makan sekali sehari bole tak

Semua makanan fav♥️♥️

susu hl lowfat boleh tak

👍🏻👍🏻👍🏻