Hi ibu yang berada pada trimester pertama. Baca ni!

Hi semua ibu-ibu TAP yang disayangi😘 Khususnya kepada ibu yang berada pada trimester pertama🤰 Ini wajib ibu ayah tahu tau ☝️ Amalkan pemakanan-pemakanan di bawah ini kerana ianya banyak khasiat yang dapat membantu perkembangan dan pertumbuhan bayi yang sihat tau👶 Bayi yang sihat bermula daripada pemakanan yang betul ya ibu ayah! Jangan lupa jadikan 'Penanda/Follow Post' post ini untuk rujukan masa hadapan ya😉

Hi ibu yang berada pada trimester pertama. Baca ni!
52 Balas

Normal Ke Trimester Pertama Nie Asik Nak Tido , Tengok Nasi Pun Mual , Lagi Rasa Benda Manis... Tapi Pada Buah² Ok Pulak Tuh...

3y ago

normal wak. kita ni lagi lah sekarang masuk trimester kedua hilang mabuk kejap je, dah nak akhir trimester kedua datang balik mabuk dia.. haduii.. buat kerja sikit, cepat penat..