Ibu Ayah dah buat DETAIL SCAN belum?😱

Hi semua ibu ayah yang dikasihi kami🥰 Dah buat detail scan belum tu👀 Tahu tak kenapa ibu ayah perlu lakukan Detail Scan?🤔 Jom baca sini! *NOTA : Jangan lupa LIKE & SIMPAN POST ini untuk rujukan masa akan datang ya😉

Ibu Ayah dah buat DETAIL SCAN belum?😱
52 Balas

belum lagi... best nyaaaa..... time nak tgk jantina tu.. sy ckp doc tak yah bg tau... saya suka bj baby colourfull hehe doc ketawa... sejak dr anak pertama sampai ke 3..yg ke empat... cam same je suke warna yg meriah... baby boy sy bg pakai je pink.. 😂baby still baby orang tgk pun cute kan.. bila kita happy kita lupa kesakitan yg pernah kita lalui.. so nikmati dengan kata syukur..