Ibu Ayah dah buat DETAIL SCAN belum?😱

Hi semua ibu ayah yang dikasihi kami🥰 Dah buat detail scan belum tu👀 Tahu tak kenapa ibu ayah perlu lakukan Detail Scan?🤔 Jom baca sini! *NOTA : Jangan lupa LIKE & SIMPAN POST ini untuk rujukan masa akan datang ya😉

Ibu Ayah dah buat DETAIL SCAN belum?😱
52 Balas

tak buat 😞 sebab suami jenis tak percaya benda benda gini 😂 alim bethull 🤣🤣

baru nak buat sabtu nie.. harap baby sihat dan berkembang dengan sempurna.. amin..

Dah buat detail scan jmaat lps.. msa 20 weeks .. alhamdulillah baby sihat sempurna.

Alhamdulillah sy buat mse 23w skrg dh nk masuk 38w. Tnggu masa nk bersalin je nie. Hehe

4y ago

Alhamdulillah. Jaga diri & Jaga kesihatan ya mommy. semoga dipermudahkan segala urusan Amin🥰

Blm.. Batu 23 mggu 1hari.. Tp excited beli brg baby mcm tau jantina apa..😑

Nak tanya kalau dah masuk 31 weeks nak buat details scan boleh lagi kan

belum lagii tunggu 20week la baruu buat nii baruu masuk 13minggu lebih

Dah buat combo scan details n 5d. Alhamdulillah report semua normal.

dh buat mse 22week...Alhamdulillah semua normal....jntina pn nmpak

Baru nak buat esok. Bby dah 22w5d 😉. Harap baby sihat2 je