Menunggu hari

Hi semua.. Dah 38week, due 7/6. Tapi still tak ada rasa sakit or any tanda pun🥹 Sakit pinggang sikit2 tu adalah juga , perut mengeras tu adalah juga tapi tanda bersalin lain tu tak ada lagi. Risau juga eh but anyway doakan saya tau dan saya doakan juga semoga ibu2 semua dipermudahkan segala urusan.

17 Balas

sy due 11/6 ..perut kerap mengeras je..belum ada tanda yg betul2 nak bersalin.. semoga dipermudahkan urusan semua ibu2 yg nk bersalin bulan 6 ni..Amiin🤲🏻😊

Sy due 11/6. Harap bersalin awl sblum due. Risau sbb ada gdm nanti kalau tak bersalin ikut due kene serah diri😅 bimbang lh alah kita ni first mom😢

Sama lah kita due 7/6.. tanda2 pon belum ad , tapi baru tau result swb positive gbs.. hmm doakan ya saya bersalin baby sihat tak ad complication apa2..

Saya due 5/6 ni pun takde tanda lagi. Tapi ada keluar lendir banyakkk secara tiba tiba tp lendirn tu warna clear bkn campur darah.

3w ago

saya pun ada keluar lendir putih subuh tadi, tapi sikit je laa (dalam 1 inci camtu panjangnya) Pastu keluar time kencing je, takde kena kat spender ke apa. Due 14/6. Lain² tanda takde melainkan perut mengeras dan sakit pinggang sikit²

due sya 16/6..esoknya raye aji.. kli ni betol2 pengorbanan la.. smoga di permudahkn segala urusan mommy semua.. Aamiin

sma juga kita sis sia pun 7/6 blom ad pa² lgi tpi sia rajin bezumba mna tw kok bisa kuar ni MLM🤭🙏🏻

sy due 29/5 ni pon xde tanda lg😅...macam2 dh buatnya nk bg kluar..mgkin tarikh due jgk die nak kluar kot..

3w ago

itu laa..Ameen Yra..terima kasih atas doanya🤲🏻🫰🏻

saya pun sama due 20/6 tpi mengeras tu skrg hari hari mengeras kdg kdg kuat kdg kdg tak.

3w ago

yee sama..

Sy due 5/6 ni pun baby msih bertenang didalam, kita nya risau sbb xde tanda2 lg🥹

Santai2 jek..lg kita tggu2 lagi baby xnk keluar..Boleh buat apa2 senaman dahh...