21 days left ! 😌

Hai mommy ii ! Ada tak yang due ngan saya ? Berdebar-debar tak menanti si buah hati ? 🤭 Tanda ii nak bersalin tu blom ada , tapi braxton hicks kerap jugak , kekadang tu bila berdiri rasa tkkuat , kaki jadi lembik , sakit tu Allah ja tau 😌 Doakan saya semoga dipermudahkan segala urusan yer 🥰 dan saya doakan ibu ii smua dipermudahkan segala urusan nanti ☺️ #firstbaby #1stimemom

21 days left ! 😌
2 Balas

bila due sis?? smoga dipermudahkan urusann.. semoga selamat bersalin dn hopefully baby and mama sihat ya.. sy pun tgh tnggu hari.. 2 weeks more to go..

4y ago

23 hb niyy ☺️ Aminn , smoga sis pon dipermudahkan urusan yer 🥰

Saya doakan semoga sis ainn dipermudahkan urusan bersalin dan selamat semuanya. Mudah2an si comel lahir dengan sihat. Aamiin 3x 🤲🏻💕

4y ago

aminnn thnkyou 🥰