Turun tanda

Assalamualaikum Sya due 7/1 tapi dah turun tanda,nak minta jasa baik semua doakan saya semoga dipermudahkan urusan bersalin,sbb sat sakit sat dak..#firstbaby #mommybuntu

Turun tanda
41 Balas

semoga segala urusan puan dipermudahkan, semoga puan dan bayi dua dua nya selamat selama proses bersalin dijalankan😘Dan selamat berpantang.. doakan saya dan baby juga selamat ye masa bersalin

Semoga semuanya selamat & dipermudahkan ❤️ Due saya pun 07 Jan juge..baby masih chill2 aje ni..nervous yg lebih #firstborn

semoga Allah permudahkan Urusan puan Bersalin Nnty .. Aminn .. doakan saya , saya pun due date 7/1 tpi masih tkde tanda² lagi ..

Semoga dipermudahkan ya sis.. baca ayat nabi yunus banyak². insyaAllah dipermudahkan.. istigfar banyak² ya ☺️☺️

semoga segala urusan dipermudahkan.. due saya 1/1 tapi xde tanda2 nak bersalin lagi.. sakit contraction pun belum ada.

Sye pun due 3/1..xde turun tande pape lagi setakat ni.. Semoga semua urusan kita dipermudahkan.. Anak first.. Aammiin

sy pn tgh warded skrg. due 6/1...kjp sakit kjp hilang. semoga kita semua dimudahkan urusan. good luck mommies semua

3y ago

Alhamdulillah harini tepat jam 4.16pm sy selamat lahirkan baby girl:) syukur

semoga dipermudahkan urusan puan bersalin.. saya due 09/01 ni.. anak 1st.. nervous nyer.. huuu 😌

Tanda la tu sis Saya pun mcm tu due 16/11 Tp turun lendir darah 7/11 g hosp trus besalin

Saya due 8/1 ni tapi tk turun tanda lagi. Doakan saya semoga dipermudahkan bersalin ya ☺️

3y ago

Heyyyy sama saya! Sepatutnya 8/1 sy bersalin tapi Baby nak keluar awal ☺️ jadi 6/1 dah bersalin. Syukur. Selamat berpantang yerrrr