makan zincofer muntah balik

hi semua, baru2 ni check up dah 9 minggu. kk bg ubat zincofer. tapi bila makan muntah balik. macam mana ya. skrg jdi takut nk makan. and mmg tak makan dah pun sbb tak lalu asyik muntah je.

4 Balas

sis bole pergi phramasi then beli ubat lain. nama die iberet. kalau klinik swasta kbnyakan bagi iberet. insyaallah kalai ngam ngn badan x muntah. sy pun kkia bagi zincofer kluar balik. last sy terus beli iberet. alhamdulillah serasi