Anak menangis waktu hantar ke tadika

Hi Semua ada sesiapa disini yg ada pengalaman dimana waktu hantar anak mesti nangis waktu pagi..tapi dia akan nangis dalam 10minutes selepas kami tinggalkan..selepas itu dia akan meneruskan pelajaran seperti biasa..hari² perkara ni berlarutan selama 2bulan..ada sesiapa blh bagi sedikit pencerahan...terima kasih😊

1 Balas

Biasalah tu, anak akan cuba ambil perhatian dulu. Tapi kena kenal juga cara anak nangis. Sbb saya pernah kena yg taska pukul anak saya, masa tu masuk hospital. Baby masa tu umur 7 bln.