Anak kerap nangis malam tapi waktu yang sama setiap malam

Hi mommy semua nak tanya ... Ada tak anak mommy yg sama macam anak saya ... Setiap malam tepat pukul 1 atau pukul 2 ... Mesti terus menangis dengan kuat .. masalahnya siang dia elok je .. tak ada meragam .. tapi asal masuk waktu malam .. jam yang sama .. mesti dia akan nangis tanpa sebab .. saya sampai nangis .. sbb sesak nafas .. sebab bangun mengejut setiap malam #SeriusTanya #bantusayamommy😭

3 Balas

umur berapa? boleh jadi sakit sebab tumbuh gigi, atau ada gangguan. kalau sebab gangguan boleh la cuba azankan atau baca ayat2 yg perlu.

Search witching hour

ank umo brp