tak lama dah nk bersalin tggal dua bln lg ...

Semoga segala nye di permudah kn ... Ank no 3 ni yg last ... Lps ni kita x boleh mengndung lg sbb doktor dh x bg .. Dh dua kali operet ... Yg last ni pun kne operet ... Harap2 bby girl yg kluar .. Hehehehehe... Dh ade dua hero ... Tringin jgk nk girl girl ... Hehehhe Doakn sy ye smua ... Due date : 08/11/2019

tak lama dah nk bersalin tggal dua bln lg ...
2 Balas

mudah² han d permudah kan urusan sis n baby ye...moga kdua nya SlaMAT..🤲🏻 & Smoga yg nie gegel ya.. doa kn Sy juga sis agar yg nie boy plk, sy dh 3 gegel,tringin nk boy.. sy due 20/11.. ank yg ke-4

Mg dpmudahkn segalanya..aamiin