sakit berterusan dan masalah family

Ini ank yg ke no 5..jarak baby dgn yg last 6 thun..sulung girl..12thun..second boy 9 thun third 8 thun..last girl 6 thun..skrng 32w..biar dh ramai ..tp yg last ini yg paling sakit..rasa mcm nk bersalin stiap masa..masalah sbb bru dh operate apendik dn buang batu karang..bru 1 year dh operate....sy tahu ank memang dh ramai..tp yg last ni diluar jangkaa..ramai family suruh buang or beri org lain..tp sy sayang baby ni...moga dipermudahkn kehamilan yg ini

1 Balas

Insyaallah , ada hikmah disebalik ujian yang Allah bagi tu . Semoga dipermudahkan , ikut kata hati , jangan termakan sangat dengan apa yang orang cakap takut nanti ikut sangat kita yang makan hati menyesal tak sudah . Insyaallah , Allah sebaik baik perancang