bakal melahirkn bby 8/11/2019

Tggal 2 bln je lg nk bersalin dh ... Trasa takot plk utk yg kali ke 3 ni ...

17 Balas

20/10 tkut tu ad gak x sabar tu ad gak.smnga kite d permudahkn bersalin nanti #anakfirst

5y ago

Amin2 ..pengalaman pertama ye ??

saya yang kali ke-5 ni pun masih terasa takot sis.. Apa pun semoga urusan kita semua dipermudahkan

Semoga dipermudahkan..sama la dgn sy sis, anak sulung..due 4/11..seram sejuk dh start rasa😁

Semoga dipermudahkan segala urusan sis Amin..sya pun due 2.11.2019🤭

smga dpermudahkn sis semua..saya due 3/11/19 ank yg ketiga

5y ago

ya sis..amin

Wahh xlame lg tu.. Smoga dipermudahkan smue mumy ❤️

Sy 2/11...smoga dipermudahkan ye sis..

5y ago

Oooww ye ke .. Awal lg lah ... Semoga dipermudahkan ye ...

semoga d permudahkan urusan time brsalin nanti

hehe. semoga semua baik baik saja 😊💕

Semoga dipermudahkan segala urusan sis