due dah dekat?

semoga Allah permudahkan?

due dah dekat?
38 Balas

sy due 13/4 xda tanda nk brsalin lg...sakit pon main2 jee...last scan dan jumpa doktor hri tu 7/4...doktor just pesan klau xbrsalin lg ,,13/4 pagi pegi serah diri...😌...smoga mommy2 yg hampir due bulan ney dipermudahkan smua yaa...Aamiin...

4y ago

smoga dipermudahkn yaa...💪

11.4.2020 x de tanda lg..cuma sngugut2 biasa je...bb syok duk dlm peyut mama heheeh.bb first..smoga urusan kite dipermudahkn.amin ya rabb🤲🤲

4y ago

dapat dah suratnya😭misi pun call tak habis habis ingatkan ikaa untuk serah diri 10/4🤣

Harini duedate saya. Tapi still takda tanda2 lagi. Anak first. Dia tknak keluar lagi. Semoga allah permudahkan urusan kita semua. Amin

4y ago

overdue lah eyh🤭baby seronok tu duduk dalam💕

Sma due ngn sya... Tp sya dh bsalin 6 aribln aritu... Alhamdulilah... Mudah2an ibu2 semua selamat bsalin nnt... 😍😍

4y ago

Baby boy..

Saya pon 13/4 harap dpat bersalin sebelum due😌💪semogq dipermudahkan urusan kita semua ibu2

4y ago

Ohhh yeke xpelah sis demi anak kan kita pengorbanan ibu heheh Semoga dipermudahkan yer buat ibu dan baby🌹🤩😍aaamin sma2 kita doa semoga dipermudahkan

Sy pun due 11/04,tp bby xnk kuar lg nie..tnda pun xde..ank ke3..hrp diprmudahkn urusan mommy2 smua

4y ago

Aamin..awk pun sma..thanks😊

Smoge dipermudahkan ye.. Aamiin.. Sy pun tgal nunggu ari je ni.. Nervous... 😅

Sama due. Tapi saya dah bersalin awal 26.3 hari tu 😊 Masa 37 weeks 6 day.

Sy 14/4..berdebar rsenye..smoga kite dipermudhkn bersalin

Lebih kurg Kita sis. Xde rasa apa2 ke. Sy rs biasa je. Huhu

4y ago

memang takda tanda pun🤭