Road to 8months

Alhamdulillah kurang seminggu dah nak 8months.. Lagi beberapa minggu je nak sampai ke due date.. Semoga Allah permudahkan urusan nak bersalin nanti... Ada yg due date bulan november juga ke..?? ?

36 Balas

🙋21/10 x sabar menunggu..skrg ada d hspital..smlm bby kurang aktif..kene admit..alhamdulillah bby dh ok bgerak..mummy kene byk berehat je la..br dpt ra pgerakn bby..moga urusan kt semua dpermudahkn bsalin nnti👶

5y ago

Aamiin...Semoga dipermudahkan...sy 20/11..tak sabar nya😄

Sy juga!!! 8/11 tapi dh mula pedih ulu hati n x tido malam.. Aduyaaaiiiii... Tabah n redha jelah..

5y ago

Anak aktif sangat dalam perut...😄

2/11 Da ta larat da na jalan lama lama .. Na buat kerja pon da ta daya .. harap dipermudahkan urusan nanti .

5y ago

Sama2😄

Sye 10/11..hehe,mcm2 prsaan de nie..risau,tkut,gmentar sume de lah..sye bru jew kuar wad mse ary slsa..

5y ago

Hahaha..insyaallah aminnn..

Saya due 20/11 Tak sabar.... start to packing baby dress... hopefully everything goes well...

5y ago

🙌 be strong....

Sya 17/11 mula rasa xselesa asyik nk tkncing n skit bhgian bwh mgkn BBY dh turun kebawah kn

5y ago

Sy 20/11..sama la..asyik nak terkencing saje...baby memang dah turun ke bawah masa scan hari tu...aktif sangat 😄

Sy due first dktr bg 23.10..mgu lps scan dktr bg due 13.10 nie..tp skg dh skit smcm

5y ago

Semoga dipermudahkan urusan mama nak bersalin

🙋.. due 3/11.. bedebor rasenye wlupun anak no 3.. sebab da lama xrasa. Hehe.

5y ago

Sama2😊

Saya hari ni genap 7 bulan. Lg 2 bulan ++. X sabar ada..takut pun ada🥰😬

5y ago

Semoga dipermudahka

sy 19/11 ..semoga segala urusan kita dipermudahkan olehNya .. Aamiinn

5y ago

Aamiin