bersalin awal ?

Alhamdulillah Allah permudahkan urusan bersalinn .. due 9.3 tapi baby tak sabar nak keluar 20.2.2020(khamis) 37weeks .. keluar tanda darah n pecah air ketuban kat rumah masuk lb 9 pagi kul 2.lebih ptg bersalin .. syukur .. semoga yg menunggu tarikh due Allah permudahkan awak2 semua ye

27 Balas

Alhamdulillah, tahniah dan selamat berpantang👏🏻💕. Sama lah macam saya bersalin anak 1st, due 15/10/2019, tapi bersalin on 37 weeks, 30/9/2020 👶🏻💞

4y ago

Wahhh allah mudah kan .. 😍 alhamdulillah

Alhamdulillah syukur puan & baby selamat. Doakan sy ye, due bulan 3 jugak ni🙈 Moga nak beranak nnt ada keluar tanda2 yg jelas & selamat melahirkan baby yg sihat.

4y ago

Amin insyaallah.

Aaamiinnn3 yaaa Allah. Terima kasih atas doanya. Semoga sis pon diberikan kesihatan yg baik bersama baby. Aaamiinn. 🥰🤰🏻🤱🏻

4y ago

InsyaAllah aminn amin amin .. tq ye sis

Alhamdulillah, tNiah n slmt berpantang.. Sy skrg 37w1d.. Xsbr sgt rasanyaa nk jumpa bby. cantik tuu tarikh bby lahir..😍

4y ago

Heh tula tak sangka dapat tarikh tu .. semoga urusan bersalin sis dipermudahkan ye

Eh due date kta sma la..😅tp sy xtrun tanda ap lg ny...hihi.btw tahniah n slmat brpantang..doakn sy dprmudhkn jgk ye...

4y ago

InsyaAllah...aminn...tq..😊

Saya due 8/3 still baby x nak trun pon lagi.. 🤭.. Untungnye dh lepas.. Congrate mommy

4y ago

Saya pon cuba jugak aktifkan diri, tapi tu lah😂.. Biar la baby ni sonok lagi dalam tu.. Aamiin. InshaAllah🤗

Sy due 6/3 tp tk ad tande jgk , best nye dah settle beranak . Aiyoo .. tips skit sis

4y ago

Sma lah kita sis, sy due 08.03.2020 skrg mengalami contraction dri jam8 pagi smpai skrg tapi belum ada tanda2 lagi, sakit perut kjap2 jak, masih bole tahan

Alhamdulillah.. Tahniah... Semoga saya pn dipermudahkan jgk... Due 7.3😊

4y ago

Amin .. insyaAllah bnykan berjalan ye

Saya pun due 9/3..sekarang tiada lg tanda2 utk melahirkan

4y ago

Doa bnyak2 ye aktifkan diri .. 😘😘

Aamiin tahniah sis... Da xsabar mnuggu due date..selmat Berpantang...

4y ago

InsyaAllah tak lame dah tu ..ape2 pun semoga dipermudahkan urusan bersalin ye zikir bnyak2 ye