Due Date 2023

Due 17/1..makin dekat makin takut makin berdebar...kadang rasa sebak nak nangis je rasa...mana x nya makin dekat due ibarat makin dekat dgn kematian😢..pergi bernyawa pulang belum tentu bernyawa....semoga Allah permudahkan segala urusan kita🤲

8 Balas

sama la ..berdebar takut yg amat ,,beberapa hari je lagi dgn due..due 6/1..baby syok lg dlm perut..tkde tanda ape2, just sakit contraction kjap2 je..pape pn smoga urusan bersalin semua dipermudahkan..

due sya 10/2 tapi dktor pakar ckp 18/1 sy prlu admit wad suda . makin dekat hari sy rsaa makin nervous plaa . smogaa allah prmudahkan urusan kita smuaa brsalin . amin

Fikir baik2 jaa, insyallah ibu dan baby selamat. sya pun due bulan Januari ni, semoga dipermudahkan segalanya Aamiin 🤲🏻

Dah dpt tarikh operate Dr pakar 6/01.. ptt due 17/01... lagi dkt lg rs debaq

1y ago

semoga allh permudahkan urusan pn.nanie...pn erisya lama nya kena tahan ..semoga semua urusan on dipermudahkan aamin yrb aalmin.sy due 2/2 5hb jumpa Pakar bru dpt due date..SB ank no dua breech no 1 normal...amboi trsa berdebar sungguh walaupun DH pnh lahirkn 2 Anak 😖

due sama sis..smoga dipermudahkan urusan kita..aminnnn

Aaminn..semoga dipermudahkan segala urusan kita semua.

🤲 Aamiin....semoga dipermudahkan segala urusan.

tumpang tnya, esok klinik ibu anak tutup tk?

1y ago

oh, ingatkn ganti cuti utk new year