Ada ke yang due bulan 12 😊

Saya due 11.12 nie ada ke yang hampir2 due dengan sy? Semoga Allah permudahkan segala urusan kita bersalin dan semuanya berjalan lancar. Allahumma aamiin

66 Balas

Siapa due bulan 12....jom share pengalaman dan simptom2 yang korang hadapi sekarang?? Macam saya.... 1) sakit dekat celah kelengkang 2) perut mengeras kdg2 sakit kdg2 tak (harini igt nak pegi klinik check) 3) baby menendang kena tulang rusuk. 4) dada rasa sakit 5) kadang2 bila baby gerak bahagian ari ari tu rasa mcm nyilu. Yang lain pula mcm mane?? Hehe

3y ago

sama. nak jalan pun dah perlahan. nak bangun susah

Due 20/12..tp rasanya awal bby ni kluar.. Sb ad gdm on diet plk.. Bby asyik mngeras.. Kdg mngeras sakit kdg tu x.. Pinggang mmg sakit sngt2.. Sbnrnya sy dh buka 3cm..tp tula.. Bby nk lahir bila ckp bulan rasanya

sy 13.12.20.. 36week hri tu chekup air ketuban krang. drpd 16 trn 10.. mggu dpn kne chek blik air ktban.. klu xok. kne tlak hosptl.. doa kn sy baik2 yee..

saya due 16/12 tapi 25/11 ni dh kena induce ..doakan semoga urusan saya dan ibu² yg lain di permudahkan yaa😊

3y ago

sama macam saya due 16/12 tapi serah diri 25/11 sbb gdm...nervous rasa nya sebab tahu secara mengejut kna serah diri

6/12..hrp bby kuar sblum due, klu x kena serah diri sbb gdm.. Smoga dprmudahkn sgala urusan

Sma sy.. Due sptutnya 10.12 tp bby kluar 11.12 alhamdulillah bby boy berat 3kg

31/12 klu overdue mcm anak2 sblm ni jadi baby tahun 2021 la jwbnye🙈🙊

30/12 anak first ya Allah permudahkan la segalanya nnti.Aminn...

Den 6hb 12. Semoga dipermudahkan bersalin ye semua mommy2. ❤

14/12 🙋‍♀️ amiin amiin. semoga dipermudahkan buat kita semua

3y ago

Semoga dipermudahkn urusan nnti...Allahumma aamiin....😘😍😍