Placenta Low

Td sy check up...doc ade ckp kedudukan placenta xkisah kt mne...pastu doc ckp awk ni placenta low..ade kwn2 yg pernah mengalami keadaan mcm ni? ok ke x? sy pun lpe nk tnye sbb doc berborak psl hal adik die dh lame kawen xdpt ank...th2 habis borak die ckp ok la sume ok amek ubt kt dpn..so sy lpe terus nk tnye psl ni...sy google mcm xbape elok plak...risau lak sy... #1stpregnancyafter8yearswaiting #19weeks

1 Balas

placenta low masa 19 minggu okay lagi . puan monitor je (meaning tiapkali waktu scan tanya doc kedudukan placenta) sebab ada masa utk naik lagi placenta tu