keputihan

Tdi g klnk wt checkup biase, bgtau misi, ade keputihan, tp xgatal... Die pon suh refer doct.. So kne amk sample la td... Doct ckp byk keputihan kt dlm.. Die ade jgk bgi ubt insert tu.. Xpenah2 slme ni gune ubt tu.. Hehehe... Tnye misi biase result bile, die ckp, die akn bgtau je ble2 nnt... Siape biase buat ujian tu, lme x biase result die.... Tkot pon ade... Mntk2 clear la....

1 Balas

hi mommies,sy alami keputihan teruk sgt masa awal pregnancy..gatal dan berbau..mmg doc ambil sampel..masukkan mulut itik tu dlm vagina😅dalam 2minggu dah dapat resultg doc akan bg ubat insert..candid v..biasa doc bg sy sebiji utk sebulan..but sy insert setiap 2minggu..Alhamdulillah now keputihan sy dah takada..now 24minggu dah😉

5y ago

Oo ye ke... Hmmm..... Tp result sis tu mmg ade gbs la eaa? Sy nk tgk dlu ni, lps msukkn ubt ni cmne.. Mntk2 okla.. Sbb dh xlame dh nk due.. Tu yg duk rsau jgk ni...