Berat Badan Makin Menurun

Semasa 25 minggu berat saya turun 0.6kg Skrg 26kg turun lagi 1kg.. Ada sesapa ada pengalaman mcm sy Mcmn nak naikkan berat badan?

5 Balas

Sy pun makin trun berat bdn 😭 skrg ni mcm statik je naik trun bbrp gram. Tp tula..skrg ni xde selera nk mkn nasi. Hari2 mak tnya nk mkn lauk apa berbuka dan sahur..ntah la.. xrasa mcm nk makan apa2 pn. Sahur pn mkn nasi 1 senduk je.

Sy pulak berat maintain je sis sdgkn makan kerap.. takut sgt baby dlm kndungan tak cukup berat .

sis kurang selera makan ke mcm mana.. munkin bole try makan sikit sikit tp kerap

Sme la kta sis..berat trun je,.arap esk chek up naik laa tmbang😅

Banyakkan minum susu. Kena kerap makan dlm kuantiti yg sikit.